Cryptocurrency wisselen bij Changelly

Het omwisselen van cryptocurrency is gemakkelijker dan jij in eerste instantie zal denken. Via het bekende Changelly wissel jij valuta razendsnel om voor een andere valuta. De markt van de cryptocurrency wordt steeds groter, waardoor het wisselen interessant kan zijn voor investeerders.

Bitcoin

Wat kan ik wisselen bij Changelly?

Bijna alle soorten cryptocurrency kunnen via Changelly worden omgewisseld. Ruil bijvoorbeeld jouw Bitcoins in voor Ethereum Classic, Litecoin voor Dogecoins, Bytecoin voor Gulden of Monero voor Dash. Het kan zijn dat sommige valuta er niet tussen staan, maar meestal keren deze na enkele uren weer terug.

Bepaalde valuta niet te koop?

Bij veel aanbieders is het enkel mogelijk om een handjevol valuta met iDeal te kopen, zoals een Bitcoin. Maar het is een stukje moeilijker om valuta als Zcash, PIVX of een Ripple via deze website aan te schaffen. Dan kan Changelly de helpende hand bieden en deze manier heeft ook enkele voordelen. Het is bijvoorbeeld goedkoper dan wisselen voor euro’s en het is makkelijker.

Wisselkoers?

Changelly is in ramptempo erg populair geworden en is dan ook zeer betrouwbaar. Deze tool biedt daarnaast ook nog eens de gunstige wisselkoers, namelijk 0,5 procent. Bij veel andere aanbieders is dit percentage een stuk hoger en is het nog maar de vraag of de ruil wel soepeltjes zal verlopen.

Kijk hier voor meer informatie over andere valuta.